Fotoboksleverantören Önskefoto

Information om butiken Önskefoto som bland annat levererar fotoböcker av alla de slag

Om Önskefoto

Önskefoto har som motto och slogan att du ska göra någonting med dina foton, detta kan innebära precis vad som helst då deras sortiment är stort. Förutom fotoböcker kan du även skapa framkallningar, kalendrar, tavlor. Du kan även skapa dina egna tryck på exempelvis en mugg. Ja, låt fantasin flöda.

Eftersom denna webbplatsen handlar om just fotoböcker så är det just denna delen av Önskefoto som jag tänkte recensera.

Utbudet hos Önskefoto

När det gäller utbudet hos Önskefoto måste jag säga att det är enormt när det gäller böcker. De har fotoböcker i alla prisklasser mellan 69 kronor och 579 kronor, lägg där till att du kan göra tillägg på fotoböckerna för att få dem än större, men då till en högra kostnad.

Till att börja med så arbetar Önskefoto med egentligen 4 olika storlekar på sina fotoböcker, det är S, M, L och XL där storlekarna kan variera en aning även inom samma storlekssegment på grund av valt format, för Önskefoto har nämligen även en hel del olika format att välja på nämligen liggande, stående eller helt kvadratiska.

För att ytterligare lägga till ett alternativ på alla dessa så kan man även välja om man vill ha ett hårt eller mjukt omslag till sin bok.

Priser och erbjudanden

Önskefoto har helt klart konkurrenskraftiga priser i sin butik och lägg där till att de ständigt arbetar med nya erbjudanden och rabattkoder vilket gör att priset kan pressas ytterligare. Som jag nämnde tidigare kan du införskaffa dig en fotobok för så lite som 69 kronor, detta är dock det minsta formatet med upp till 24 sidor. Eftersom du kan få in flera bilder på samma sida kan detta mycket väl vara tillräckligt för de allra flesta.

Hos Önskefoto tillkommer dock en frakt på mellan 39 kronor och 79 kronor beroende på vald storlek och format. Kontrollera alltid frakten på just din fotobok om du vill jämföra priserna mer exakt, det vill säga inklusive frakten.

Gränssnitt i butiken

Att skapa en fotobok hos Önskefoto i deras gränssnitt är busenkelt, de har dessutom ett hjälpgränssnitt där du kan välja ett tema på din bok och på så sätt få mycket gratis, och i stället lägga din tid på unika texter och välja ut rätt bilder. Vill du ha lite längre tid på dig att skapa din fotobok och kanske inte vill sitta uppkopplad och skapa den i webbläsaren så har du även möjligheten att ladda ner fotoboksskaparen till din dator och göra klart den där. Sedan kan du enkelt bara skicka in din beställning när du är klar och behöver inte oroa dig för att internet lägger ner eller liknande. Du kan ta den tid du vill för att få klart din fotobok.

Tryggt, säkert och uppskattat

I denna sista punkt tänkte jag ta upp lite olika punkter som visar på hur säkert det är att handla hos Önskefoto. Till att börja med är de medlemmar Trygg E-handel och lever därmed upp till alla de krav som är ställda, de har dessutom inga klagomål från dem.

De har även valt att vara med i Trust Pilot vilket är en extern partner för att mäta kundnöjdheten. De når här upp till hela 8 av 10 poäng av över 5700 recensioner. När vi summerar detta kan du känna dig trygg när du handlar din fotobok hos Önskefoto.