Fotoboksleverantören Photobox

Information om Photobox som är en av de större aktörerna på marknaden

Om Photobox

Hos Photobox hittar du som hos många andra i detta segment alla typer av fotoframkallningar. Det gäller tryck på vad du kan tänka dig, tavlor, muggar, böcker och framkallningar av olika de slag. Photobox har för närvarande över 30 miljoner kunder och är därmed störst i Europa inom just framkallning av bilder i olika former.

Photobox har ett gediget utbud av fotoböcker i olika prisgrupper under egentligen fyra olika kategorier nämligen Classic, Premium, Små fotoböcker samt, specialutgåvor. I de olika kategorierna finns ett gäng olika fotoböcker att välja på i olika priser och i olika storlekar.

Det som skiljer de olika kategorierna i mellan varandra är egentligen kvaliteten på själva fotoboken. Omslaget, tjockleken och kvaliteten på pappret i fotoboken valmöjligheterna. Allt för att du som konsument ska kunna anpassa fotoboken efter dess ändamål, kanske en lite mer premium om den ska ges bort i present eller kanske en mer Classic, enklare om du bara ska ha den hemma att bläddra i lite då och då. Vilka priser gäller då hos Photobox och är det billiga fotoböcker eller vilket segment hamnar vi i.

Små fotoböcker kan du få från så lite som 69 kronor för en fotobok med 30 sidor. Detta är helt klar konkurrenskraftigt om vi jämför exempelvis med Önskefoto som tar 69 kronor för sin minsta bok fast där begränsas man till 24 sidor. Även frakten är bra, mellan 29 kronor för den minsta boken upp till 69 kronor för den största.

Vi ska dessutom inte glömma bort att Photobox är de klart största på att erbjuda bra erbjudanden och rabattkoder som gör att dina fotoböcker kan bli billigare än vad vi listar här på webbplatsen.

Photobox är certifierade av Trygg e-handel utan anmärkningar vilket gör dem säkra att handla hos, jag kan dock inte hitta några kundrecensioner att hänvisa till som många andra butiker gör. Jag återkommer i detta ärende om det dyker upp något ni bör tänka på.